عسل شکلاتی و مبارزه با سرطان

تحقیقات پزشکی نشان می‌دهد که مصرف روزانه کاکائو به همراه عسل که یک نوع  عسل شکلاتی را می سازد، ابتلای افراد به تومورهای سرطانی را کاهش می‌دهد. ماده پلی فنول موجود در کاکائو نقش مهمی در پیشگیری از تشکیل تومورهای سرطانی به ویژه سرطان معده ایفا می کند. کاکائوی تلخ برای سرخرگ‌ها مفید است و جریان خون را در آنها تسهیل می‌کند.

محققان به این نتیجه رسیده‌اند که خوردن عسل شکلاتی که از کاکائو تهیه شده است با کاهش خطر بیماریهای قلبی- عروقی در بعضی از نقاط دنیا از کاکائو برای درمان طاسی، سوختگی، سرفه، خشکی لب‌ها و چشم استفاده می‌‌کنند.علت وجود تانن در پوسته و ریشه کاکائو، فعالیت ضدتوموری برای این گیاه نیز پیش‌بینی شده است. کاکائوی خالص و تصفیه نشده اثر آنتی‌اکسیدانی قوی در پیشگیری از بیماری‌های قلبی و سرطان دارد اما طی فرآیند شکلات ‌سازی به همراه عسل، مقدار زیادی از مواد آنتی‌اکسیدانی کاکائو از بین می‌رود بنابراین می‌توان گفت که شکلات تهیه شده از کاکائو به دلیل انجام فرآیند در کارخانه خواص مفید دانه کاکائوی خالص را ندارد.

عسل شکلاتی قاشقی:

صنایع غذایی چوپر اقدام به تولید عسل شکلاتی کرده است.این محصول از عسل طبیعی گشنیز و کاکائو تازه تهیه شده است که می تواند یک میان وعده و یا یک شیرین کننده مناسب و سرشار از مواد غذایی برای سلامتی مردم باشد.
یکی از پیشنهاد های گروه تولیده کننده خرید این محصول که در بسته بندی های ۲۴ عددی آماده شده است عسل شکلاتی می باشد.
برای خرید این محصول می توانید به فروشگاه سایت مراجعه نمایید.

عسل شکلاتی

همانطور که می دانید کاکائو و عسل به عنوان دارویی انرژی‌ بخش، شادی‌ آفرین و تقویت‌کننده قلب شهرت یافته اند.مطالعات نشان می دهد که کاکائو باعث کاهش فشار خون بدن و تنظیم کلسترول بد در خون نیز می‌شود. یکی از اصلی ترین خواص این گیاه ضد عفونی‌ کننده و انگل‌ کش بودن آن است.از خواص دیگر کاکائو می‌توان به خاصیت ادرار آوری، قاعده‌ آوری و سقط‌ کنندگی نیز اشاره کرد. امروزه در بعضی از نقاط دنیا از کاکائو برای درمان طاسی سر، انواع سوختگی، درمان سرفه، درمان خشکی لب‌ و درمان خشکی چشم استفاده می‌کنند.کاکائو انرژی‌ بخش بوده و باعث از بین رفتن بی‌حالی و خستگی، آسان شدن سختی‌های زایمان ، حاملگی و روماتیسم می‌شود. در بسیاری از نقاط جهان افراد محلی‌ از کاکائو برای درمان مارگزیدگی و جراحت‌ها استفاده می کنند.به علت وجود تانن در پوسته و ریشه کاکائو ، فعالیت ضد توموری برای این گیاه نیز پیش‌بینی شده است ولی هنوز به طور کامل ثابت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code